Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Devi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Devi   Ervaring van Karin met medium Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Heb je vandaag voor het eerst mogen spreken. Onder 1 woord geweldig. Het vrouwtje uit Rotterdam. De Beer.

Groetjes A.




Ervaring van A met medium Devi   Ervaring van A met medium Devi   Ervaring van A geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Wat ik zo bijzonder aan je vindt / wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar mij wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek. Dankzij jou ben ik er sterker uit gekomen. Je bent een kanjer.
Dank je wel Devi.

Groetjes Angela ( Hindoestaanse dame).




Ervaring van Angela met medium Devi   Ervaring van Angela met medium Devi   Ervaring van Angela geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Ik kan Devi van harte aanbevelen. Ze voelt personen en situaties heel goed aan en is heel gedetailleerd in haar omschrijvingen.




Ervaring van P met medium Devi   Ervaring van P met medium Devi   Ervaring van P geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.




Ervaring van Lin met medium Devi   Ervaring van Lin met medium Devi   Ervaring van Lin geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  ik heb vanddag voor de eerste maal met Devi gebeld het is echt een warme en gezellige vrouw om mee te praten.Ze voelt de situatie perfect aan,draait niet rond de pot en wist vele dingen boven te halen zonder dat ik er iets over vermeld had.wat de voorspellingen betreffen zal ik even moeten afwachten maar ze is alleszins een aanwinst voor de lijn
gtjs
Patrik.




Ervaring van patrik met medium Devi   Ervaring van patrik met medium Devi   Ervaring van patrik geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Wow. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren.




Ervaring van D met medium Devi   Ervaring van D met medium Devi   Ervaring van D geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Hoi Devi, het was een zeer aangenaam en leuk gesprek, je bent zeer lief en hebt een zachte en aangename stem.

Ik ga dus eerst opzoek naar ander werk, volgende week volop solliciteren en de rest zoals relatie, die kom ik daar dan wel tegen.
Ik ga eraan werken om nog meer positiever te blijven.

Je hoort zeker nog van me.

Alvast bedankt voor het inspirerend gesprek, voor mij ben je een engel in het licht.




Ervaring van Annick met medium Devi   Ervaring van Annick met medium Devi   Ervaring van Annick geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Heel fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg. Ik weet waar ik op moet letten en kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Mel met medium Devi   Ervaring van Mel met medium Devi   Ervaring van Mel geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Vandaag voor het eerst een gesprek met je gehad. Superfijn, dankjewel. Ik heb me opengesteld en je hebt de situatie van mij met R zeer goed ingevoeld en je inzichten daarop aangegeven.

Dank je wel Devi voor het gesprek. Ik neem je advies mee, de aanhouder wint.

Ik spreek je vast gauw weer.

Liefs R (moeilijke naam).




Ervaring van R met medium Devi   Ervaring van R met medium Devi   Ervaring van R geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Lieve Devi,
Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijk gesprek.
Je kan goed invoelen en de persoon in kwestie kon je ook heel goed omschrijven.
Ik blijf positief in de situatie.
Tot gauw.
S.




Ervaring van S met medium Devi   Ervaring van S met medium Devi   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Bedank Devi. Het gesprek met jou heeft me goed gedaan.




Ervaring van Magda met medium Devi   Ervaring van Magda met medium Devi   Ervaring van Magda geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met medium Devi   Ervaring van Coba met medium Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden