Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Emerald
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met medium Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Heel lieve dame die werkt met erg fascinerende kaarten. Een aanrader.




Ervaring van E met medium Emerald   Ervaring van E met medium Emerald   Ervaring van E geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Hoi lieve Emerald,

Je hebt helemaal gelijk gekregen. Je zag dat een uitstapje niet doorging en werd verschoven. Dat klopt helemaal, vanwege de nieuwe maatregelen Covid-19 in Nederland.
En 1e kerstdag vieren wij idd samen met mijn familie.
Je bent onwijs goed.
Liefs Daniella.




Ervaring van D met medium Emerald   Ervaring van D met medium Emerald   Ervaring van D geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met medium Emerald   Ervaring van Daphne met medium Emerald   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Hoi Emerald, je stem is zo rustgevend en geeft mij zoveel positieve energie. Ik heb je aantal keren gebeld. Onvoorstelbaar, je wijkt niet af van je voorspellingen behalve dat het positiever uitziet. Nu afwachten op je voorspellingen.

Liefs.




Ervaring van S met medium Emerald   Ervaring van S met medium Emerald   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Dag Emerald, hartelijk dank voor het fijne gesprek van daarnet. We zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte. De symboliek van de heksenkaarten is heel erg boeiend. Ik wens je het allerallerbeste.




Ervaring van Myriam met medium Emerald   Ervaring van Myriam met medium Emerald   Ervaring van Myriam geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Ik heb je net gesproken, heel erg bedankt. Sorry voor de vervelende telefoonverbinding. Super lief, geduldig en meelevend.

Ik wacht komende maand af.

X.




Ervaring van A met medium Emerald   Ervaring van A met medium Emerald   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Lieve Emerald
U ziet en voelt alles tot in detail haarfijn aan. Alles klopt wat u zegt.
Ik heb daarom ook vertrouwen dat wat u voorspeld heeft gaat uitkomen.
Ik houd u op de hoogte. Dankuwel voor deze fijne Reading.
Tot snel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Een van de beste consulenten. Emerald kijkt graag met je mee, denkt met je mee en haar voorspellingen zijn zeer duidelijk nauwkeurig. Buiten dat is ze zeer aardig en aangenaam om mee te spreken.




Ervaring van Rascha met medium Emerald   Ervaring van Rascha met medium Emerald   Ervaring van Rascha geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Wat een lieve dame bent u. De Reading die u mij gaf was spot on. U kon dingen beschrijven die u niet uit mijn vraag heeft kunnen opmaken. Ik wacht de voorspelling af en zal het laten weten maar dat moet haast goed komen.




Ervaring van S met medium Emerald   Ervaring van S met medium Emerald   Ervaring van S geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden