Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, je had het goed gezien met die naam en ik had geen woord tegen je gezegd. Super goed van je. Je hoort mij heel snel weer. Dikke knuffel, bellertje.




Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Wat een topper ben jij je zit er weer pal op de tijd zonder iets te zeggen wist jij mij alles te vertellen een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ik kijk uit naar de anderen voorspellingen die jij vertelde waar ik niet aan twijfel het mooiste aan jou is voelt vertrouwd en oprecht dankje voor alles gr chilly hoop tot snel .




Ervaring van Sylvia met medium Lola   Ervaring van Sylvia met medium Lola   Ervaring van Sylvia geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola zoals altijd had je gelijk ik ben super blij met jou hulp groetjes Stella .




Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Heb zoveel aan haar. Ze is echt een topper lola. Het duurt even voor ik haar te pakken krijg maar als ik haar te pakken krijg dan heb ik er ook echt wat aan. Zo aardig lief en aards en niet onnodig lang. Lo ongelofelijk hoe jij in zo een korte tijd mij dingen verteld.




Ervaring van Floor met medium Lola   Ervaring van Floor met medium Lola   Ervaring van Floor geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  3 weken geleden contact gehad met Lola en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Bart.




Ervaring van Bart met medium Lola   Ervaring van Bart met medium Lola   Ervaring van Bart geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lolal wat heb jij me verbaasd je zei dat ik een ex kon verwachten en jahoor moest de reddende engel spelen zoals je zei je zei binnen 3 dagen nou het klopt dag 2 meneer aan de telefoon.




Ervaring van Inge met medium Lola   Ervaring van Inge met medium Lola   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, tijdje geleden heb ik jou echt vaak moeten bellen vanwege de ruzie tussen mij en S. Maar jij bleef erin geloven dat hij terugkomt. Ik heb heel veel geduld moeten hebben. En de laatste keer zag je dat hij terugkomt begin van herfst periode, je had iets met de herfst. En jaaaahoor juist op de eerste dag van de herfst is hij teruggekomen.
Jou voorspelling en tijdsaanduiding is precies uitgekomen zoals jij het zei. je bent ook super lief en geduldig.
Dankjewel lieve Lola veel liefs K.




Ervaring van K met medium Lola   Ervaring van K met medium Lola   Ervaring van K geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wederom had je gelijk over het contact was binnen 24 uur weer raak en hoe echt super hoe je dat doet.




Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco geplaatst op 9 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  lola heeft mij een antwoord gegeven op mijn vraag en die is uitgekomen wat zij voorspeld had.
Grote Klasse
bedankt lola.




Ervaring van yvonne met medium Lola   Ervaring van yvonne met medium Lola   Ervaring van yvonne geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, bedankt voor je mooie voorspellingen je zei dat de ontmoeting spannend zou zijn. En dat ik een nieuwe baan zou krijgen, echt nu heb ik een nieuwe baan en meer loon. Lola bedankt.




Ervaring van Claire met medium Lola   Ervaring van Claire met medium Lola   Ervaring van Claire geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je had voorspeld dat mn ex op de stoep zou staan en ja hoor 24 later had ik bezoek en met de melding ik kan niet zonder je ik wacht met smart op de volgende voorspellingen.




Ervaring van Wie met medium Lola   Ervaring van Wie met medium Lola   Ervaring van Wie geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola terwijl je zegt bericht komt eraan en zit op de lijn met jou krijg ik het bericht binnen het er omheen draaien had je ook gezien van hem je zei ook dat mn gevoel meer voor hem was dan ik toegeef voelt zo vertrouwd met jou te praten ben blij dat ik jou heb leren kennen.




Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Je bent een topper. Je had alles goed en ben er zo mee geholpen.




Ervaring van Tinus met medium Lola   Ervaring van Tinus met medium Lola   Ervaring van Tinus geplaatst op 30 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola echt super je zei voor de avond bericht en ja hoor echt waar probeert de schuld bij mij te leggen maar trap er niet in.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 27 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wou je vertellen dat het is uitgekomen wat je zei mn ex belde gisteren op dat hij niet meer weet wat hij wilt z,n liefde is zo sterk dat hij van slag is net zoals je zei dus heb gezegd eerst je problemen oplossen zo blij dat ik jou heb gesproken.




Ervaring van Jj met medium Lola   Ervaring van Jj met medium Lola   Ervaring van Jj geplaatst op 25 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Goedenmiddag Lola je had inderdaad gelijk we zijn weer bij elkaar. En alles is weer goed tussen ons heel erg bedankt je heb me erg geholpen. Vriendelijke groetjes Stella.




Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella met medium Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola je zei dat mn ex in het weekend wou kom3 en ja hoor zaterdag wou hij langskomen je zei ook dat ik de boot wou af houden dat heb ik ook gedaan eerst dingen regelen en dan bezoek heb ik gezegd xxx.




Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje met medium Lola   Ervaring van Liefje geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lo alles wat je heb gezegd is uitgekomen we zijn weer bij elkaar hij is weer terug in de tijds bestek die jij zij ben blij dat ik jou gevonden heb tot snel.




Ervaring van Melissa met medium Lola   Ervaring van Melissa met medium Lola   Ervaring van Melissa geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lo, je zat er weer pal op. Het duurt ff voordat ik je te pakken krijg maar dan toch eindelijk. Wat jij zei is uitgekomen. Jij bent de topper van de lijn. Mijn favoriet. Tot snel liefste lola.




Ervaring van Butterfly met medium Lola   Ervaring van Butterfly met medium Lola   Ervaring van Butterfly geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wou je laten weten dat je gelijk hebt gekregen. Hij belde, ik was er versteld van en hij zei precies wat jij tegen me zei.




Ervaring van Lisa met medium Lola   Ervaring van Lisa met medium Lola   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola blij dat ik je weer te pakken kreeg je zat er pal bovenop wat er speelde met betrekking huis en baan echt super ik ga je advies zeker opvolgen. je bent echt super.




Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hai hai super consult niet te kort niet te lang. En ja ik heb de baan je zei niet zo onzeker zijn. Ik ga er aan werken echt top goede adviezen.




Ervaring van Lotte met medium Lola   Ervaring van Lotte met medium Lola   Ervaring van Lotte geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hoi lola, ik wou u laten weten dat wat u zag helemaal klopt over het thuisfront veel drama en problemen. Ik kijk uit naar uw andere voorspellingen, vindt u oprecht.
Gr Gijs.




Ervaring van Gijs met medium Lola   Ervaring van Gijs met medium Lola   Ervaring van Gijs geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola,

Je voorspellingen ivm mijn verbouwingen die je vorige week gedaan hebt zijn helemaal uitgekomen, exact zoals je zei. Heel onverwachts. je zag zelfs welke uitleg ik zou krijgen voor de problemen die er speelde. Ongelooflijk. Dank je wel.

Veel liefs. E.




Ervaring van E. met medium Lola   Ervaring van E. met medium Lola   Ervaring van E. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden eerlijkheid staat bij jou voorop je draait er niet om heen.




Ervaring van John met medium Lola   Ervaring van John met medium Lola   Ervaring van John geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dank je wel voor je geruststelling en bevestiging. Ben zo benieuwd of het contact nog komt in de herfst met A.
Je zegt dit al een half jaar. Dus weet het bijna wel zeker. Dank je wel.
X.




Ervaring van Schorpioen met medium Lola   Ervaring van Schorpioen met medium Lola   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola echt verbaasd je voorspelling is na 5 dagen uitgekomen je zag list en bedrog het is ook nog zo.




Ervaring van Michelle met medium Lola   Ervaring van Michelle met medium Lola   Ervaring van Michelle geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola je voorspelde een date en dat is uitgekomen en ook dat de relatie goed zou komen alles is zo gegaan zoals je voorspelde bel je snel.




Ervaring van Sabbrina met medium Lola   Ervaring van Sabbrina met medium Lola   Ervaring van Sabbrina geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola. Ben echt perplex hoe je het doet maar je doet het tijdsaanduiding zat je goed mee en er is nieuw werk op mn pad en ik wacht met smart op je laatste voorspelling qua nieuwe relatie .




Ervaring van Rem met medium Lola   Ervaring van Rem met medium Lola   Ervaring van Rem geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola super je voorspellingen over mn werk , en mn liefde met de tijd zat je helemaal pal er op. Super bedankt mvg met kees.




Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola super je voorspellingen over mn werk, en m,n liefde met de tijd zat je helemaal pal er op super bedankt mvg met kees.




Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hi lola, je had het weer goed gezien, het uitje ging door. Je zit altijd raak met je voorspellingen.




Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  hoi lola je had het goed gezien hoor lag een afkapping op de afspraak hoop je snel te spreken.




Ervaring van girly met medium Lola   Ervaring van girly met medium Lola   Ervaring van girly geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola wou je laten weten dat de voorspelling klopte van de onheil bij de persoon waar ik voor belde. Je zat helemaal goed wanneer en hoe. Ik hoop dat de ontmoeting ook komt wanneer je zegt.
Niemand zat er zo pal op als jij.




Ervaring van Sam met medium Lola   Ervaring van Sam met medium Lola   Ervaring van Sam geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden