Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nima
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima, vandaag voor de 2 keer met u gesproken. Alles wat u gezegd heeft kan ik plaatsen. En heb alle vertrouwen dat u voorspellingen uit gaat komen. Hartelijk dank.




Ervaring van Orchidee met medium Nima   Ervaring van Orchidee met medium Nima   Ervaring van Orchidee geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Schitterend zuiver medium. Achter mekaar komen de feiten, een waar orakel. Nima biedt aaneengesloten voorspellingen en de verbanden zijn verbluffend. Ze vertelt over morgen alsof het allemaal gisteren is gebeurd. Topper.




Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Bedankt nima je bent een topper en zeker een aanrader bel je snel weer.




Ervaring van anoniem met medium Nima   Ervaring van anoniem met medium Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Nima is een oprechte, lieve vrouw en een top medium. Dank u voor alles.




Ervaring van riet met medium Nima   Ervaring van riet met medium Nima   Ervaring van riet geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima, sorry mijn credits waren op en de verbinding werd verbroken. Maar ik wilde je wel even bedanken voor de reading en ik blijf geloven ;) liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Bedankt lieve Nima. Had jou zojuist weer gebeld over die persoon waarvan jij de naam maar niet kan onthouden. Haha. Maar bedankt weer voor je peptalk, ik hoop echt dat jij en die andere (goede) collega's het juist hebben. Hopelijk kan ik je snel deze bevestiging geven. Ik ga je snel weer eens bellen. Liefs F en die andere F. Xx.




Ervaring van F met medium Nima   Ervaring van F met medium Nima   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Nima bedankt voor uw mooie consult. Super tot snel.




Ervaring van anoniem met medium Nima   Ervaring van anoniem met medium Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met medium Nima   Ervaring van SVH met medium Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Een top medium. Ze is oprecht, zuiver en to the point. Ze draait er niet omheen. Daarnaast is ze altijd opgewekt en positief. En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Zeker contact met haar opnemen, ze is de moeite waard. Ze is heel zacht en begrijpt en vooral voelt meteen aan waarover het gaat. Zo geeft ze je meteen inzichten en hoe je verder kan met je situatie. Een echte aanrader. Voor mij is ze top.
A.




Ervaring van Anja Reniers met medium Nima   Ervaring van Anja Reniers met medium Nima   Ervaring van Anja Reniers geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Dankjewel lieve Nima voor die mooie reading van daarnet. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie met medium Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met medium Nima   Ervaring van e. met medium Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met medium Nima   Ervaring van Grace met medium Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Positief rechttoe rechtaan consult, verhelderende adviezen gekregen.
Dankjewel.




Ervaring van Gaby met medium Nima   Ervaring van Gaby met medium Nima   Ervaring van Gaby geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Dank je wel Nima over de inzichten die je mij gegeven hebt tijdens ons het gesprek over mij werk.




Ervaring van Lin met medium Nima   Ervaring van Lin met medium Nima   Ervaring van Lin geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Vol verbazing en positiviteit kijk ik terug naar mijn gesprek met haar. Wat een pracht van een vrouw die je meteen tot rust brengt, je bent een geschenk van hier boven. De dingen die ze me vertelde klopte tot ik detail, wauw. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met haar op te nemen.

Een enorme dank u wel voor het gesprek en voor je mooie boodschappen. Ik hou je op de hoogte.

Dikke kus, S.




Ervaring van S met medium Nima   Ervaring van S met medium Nima   Ervaring van S geplaatst op 13 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Ik heb twee keer met medium Nima gebeld, ik heb een goede en gedetailleerde reading gehad op diverse gebieden. Echt geweldig, medium Nima is echt top. Ik neem weer gauw contact met haar op. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met medium Nima   Ervaring van X. met medium Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Met Nima een fijn gesprek gehad, het klopte allemaal wat ze zei over de situatie. Nu is het afwachten. 35 D.




Ervaring van 35 D. met medium Nima   Ervaring van 35 D. met medium Nima   Ervaring van 35 D. geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Zo lief en zo raak alles klopt wat je mij verteld, ik waardeer je eerlijkheid. Dank je wel voor je prachtige readings.

Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem met medium Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Hi Lieve Nina, wederom een paar voorspellingen uitgekomen waar ik in eerste instantie dacht dat het onmogelijk was. Ik zou je heel graag dit weekend willen spreken of vandaag. Hoop je te zien/spreken. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita met medium Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met medium Nima   Ervaring van L met medium Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden