Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Vaneza
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Lieve Vaneza, helaas tegoed was op. Er is veel duidelijk geworden.
Dank je wel voor de verheldering. Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met medium Vaneza   Ervaring van Daphne met medium Vaneza   Ervaring van Daphne geplaatst op 26 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Ik gil. Je gaat dit nooit geloven. Jij zei gisteren een man met een vriendin vind mij leuk en toen zei je oh of hij zal jou met liefde belijden in jou carrière. En dan kom ik vandaag ineens een vriend van me tegen die inderdaad een vriendin heeft (verloofde) maar die verloving word niet geaccepteerd door zijn familie, dit heeft hij enkele weken terug verteld. Dus terwijl we daar staan is hij mij helemaal aan het dood knuffelen en al en dan vraagt hij ineens of ik met hem naar een trouwfeest aanstaande zaterdag wil gaan. IK GILLLLLLLLL. Hoe dan als je een vriendin hebt? Ik gilllllllll.




Ervaring van N. met medium Vaneza   Ervaring van N. met medium Vaneza   Ervaring van N. geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  OMG nee. - mijn beltegoed is op. Ughhhh dankjewel voor ALLES. Ik hou je op de hoogte met alles aangezien je vorige voorspellingen ook allemaal zijn uitgekomen. Hahaaaaaaa.




Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Heb haar een aantal keren gesproken, eerlijk en oprecht, kijkt met je meerdere keren mee. En draait er zeker niet omheen dus ook geen suggercoating zoals ze dat ook zegt hahaha.Soms moeilijk te geloven maar ik heb nu toch echt een paar keer meegemaakt dat ze gelijk heeft gehad.
Merci meid. En ik hoop en denk vele ook dat je vaker online komt.
Dikke kus R.




Ervaring van R met medium Vaneza   Ervaring van R met medium Vaneza   Ervaring van R geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  2 Voorspellingen zijn uitgekomen. Ze geeft heel veel informatie en zag zelfs een herstel na een lange breuk en 0 communicatie. Echt een top wijf.




Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Wat een top medium. Klopt en komt uit allemaal. Vanez is erg gedetailleerd en duidelijk en erg leuk om mee te praten. Ik bel je zeker vaker terug lieverd. Xjes.




Ervaring van Ego met medium Vaneza   Ervaring van Ego met medium Vaneza   Ervaring van Ego geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  ze ziet veel, zonder informatie, en ik heb bevestiging gekregen dat ik er goed aangedaan heb om grote kuis in mijn omgeving te doen, waardoor ik nu meer rust krijg, bedankt.




Ervaring van VROUWTJE met medium Vaneza   Ervaring van VROUWTJE met medium Vaneza   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Vaneza is echt ontzettend goed in de situatie omschrijven en ook in wat ze ziet in de toekomst. Het klopt gewoon wat ze zegt en ze ziet het nogmaals super goed.




Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N met medium Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Vaneza, bedankt voor je leuke gesprek en geweldige reading. Echt een aanrader. Xx.




Ervaring van M. met medium Vaneza   Ervaring van M. met medium Vaneza   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Lieve Vaneza, jij bent een super geweldige dame. Ik heb je voor de 2e keer gebeld en je hebt het wederom bevestigd. Je bent puur, zuiver en oprecht in je reading. Geen enkele vraag is jou teveel, je leeft mee en zoekt alles tot de kern uit. Voorspellingen komen uit. Veel dank en liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem met medium Vaneza   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Vaneza, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. Je bent gewoon super en een super lieve, toffe dame. Ik bel je zeker weer. En hopelijk kunnen we snel weer naar Amerika. Groetjes vicky xxx .




Ervaring van Vicky met medium Vaneza   Ervaring van Vicky met medium Vaneza   Ervaring van Vicky geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden