Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Lieve Daisy,

Na zo een verhelderend gesprek en een helaas abrupte beindiging van het gesprek, wil ik je toch via deze weg bedanken! Ik voel me rustiger en vooral zelfverzekerder. Je hebt veel dingen uit jezelf bevestigd zonder dat ik ook maar iets erover heb gezegd. Je kon de connectie tussen mij en deze man goed omschrijven, m地 spirituele reis, m地 beschermengelen en zelfs bepaalde kenmerken op m地 lichaam en zo kan ik nog doorgaan. Dit obv m地 naam en foto痴. Een warme, liefdevolle en vooral verhelderend gesprek met tussendoor grapjes. ik weet waar ik nu sta en waaraan ik nog kan en moet werken. Ik kan uren met je praten, maar dat laat m地 portemonnee helaas niet toe. Lieve Daisy, blijf aub precies zoals je bent, want wat je kan en doet is onbeschrijfelijk! Heel veel liefs, de spirituele dame die haar eigen krachten gaat ontdekken en haar tz. hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathy
  Ervaring met medium Kathy
  Beste Kathy,

Je bent echt heel goed in jouw werk als medium. Zowel op persoonlijk, relationeel als zakelijk vlak geef je de juiste informatie door als medium. Jij bent vernieuwend, puur en waardevol. Dank je wel.

Groet, Rob




Ervaring van Rob met medium Kathy   Ervaring van Rob met medium Kathy   Ervaring van Rob geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathy  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Toppertje.




Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti met medium Alena   Ervaring van Sinti geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeanette
  Ervaring met medium Jeanette
  Lieve Jeanette,

Je hebt mij veel inzicht en vertrouwen gegeven dat het nog goed zou komen met mij en m'n vriend, na je advies opgevolgd te hebben is dit ook gelukt.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Liefs Gea





Ervaring van Gea met medium Jeanette   Ervaring van Gea met medium Jeanette   Ervaring van Gea geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, ik laat niet snel iets achter. Wat een bijzondere dame ben je. Minder goed nieuws breng je met respect EN tips om ermee om te gaan. Je bent heel zuiver en vooral heel eerlijk en dat waardeer ik. Je maakt er geen feel good show van. Als jouw voorspelling uitkomt laat ik het zeker weten. Liefs S.




Ervaring van S met medium Yuorah   Ervaring van S met medium Yuorah   Ervaring van S geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je voor jouw geduld. jouw steun, jouw inzichten en jouw advies. Petrus.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G met medium Petrus   Ervaring van G geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
 

Lieve Negilia, ik wou je laten weten dat jou voorspelling in februari is uitgekomen zoals je zei ik vind jou goed ik bel je zeker nog terug liefs Christel.




Ervaring van christel met medium Negilia   Ervaring van christel met medium Negilia   Ervaring van christel geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met medium Louisa   Ervaring van Anne met medium Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,

Ik bel je al jaren en iedere keer komen je voorspellingen uit. Je krijgt heel veel door. Zelfs in detail. Je bent zuiver en eerlijk en zegt de dingen zoals ze zijn. Dankjewel dat je er altijd voor mij bent!

Liefs, M




Ervaring van M. met medium Karine   Ervaring van M. met medium Karine   Ervaring van M. geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Zeer to THE point. Kijkt op verschillende manieren in verschillende soorten kaarten. Zeer apart. Zeer gericht.
Geeft ook soms tijd aan, en al verschillende keren mooi uitgekomen zoals ze zei.
Dank je wel. Sterke aanrader. Grtj





Ervaring van Annemarie met medium Patricia   Ervaring van Annemarie met medium Patricia   Ervaring van Annemarie geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Alena is de beste.




Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel met medium Alena   Ervaring van Mel geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is voor mij een geschenk uit de hemel geeft zoveel positieve energie dat ik weer in mijn kracht sta het was een heel fijn gesprek.




Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja met medium Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Wauw je voorspelling over de rechtszaak is uitgekomen,net zoals vele andere zaken super gewoon echt een aanrader en begripvol.




Ervaring van F met medium Laila   Ervaring van F met medium Laila   Ervaring van F geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Caroline laat me zien hoe ik dingen zie en hoe ze echt zijn. Dat brengt me rust en maakt het leven een stukje gemakkelijker. Als ik het even weer niet meer zie, dan bel ik weer. Zo fijn om te weten dat ze er is.




Ervaring van Lies  met medium Caroline   Ervaring van Lies  met medium Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara is echt een geweldig medium. Op een zeer liefdevolle manier geeft ze alles door wat ze ziet. Hetgeen uiteraard altijd klopt. Sara stond al langer in mijn top 3 van mediums, maar eigenlijk staat ze stiekem al tijden op nr. 1. Een vrouw met een geweldige gave.




Ervaring van Martijn met medium Sara   Ervaring van Martijn met medium Sara   Ervaring van Martijn geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Lieve Erkan, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een paragnost naar mijn hart.




Ervaring van Marit met medium Erkan   Ervaring van Marit met medium Erkan   Ervaring van Marit geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Aurora is een lieve oprechte vrouw, die hele rake dingen zegt zonder dat je zelf veel info geeft of uitlegt. Voelt heel goed en wordt er rustig van. Dankjewel aurora




Ervaring van Jean met medium Aurora   Ervaring van Jean met medium Aurora   Ervaring van Jean geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, Bedankt voor de steun en motivatie tot nu toe. Je bent een schat van een mens. Je bent altijd eerlijk en weet zeker waarover je spreekt




Ervaring van Tilly met medium Nina   Ervaring van Tilly met medium Nina   Ervaring van Tilly geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik vind haar goed, ze ziet veel en voelt goed aan. Wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten.




Ervaring van Cor met medium Olga   Ervaring van Cor met medium Olga   Ervaring van Cor geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Ik voelde me erg gesterkt door de informatie die ze deelde. Het was een hele fijne en warme conversatie en ik ben haar zeer dankbaar voor haar tijd en kundigheid. veel liefs




Ervaring van Nirva met medium Louisa   Ervaring van Nirva met medium Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Hier even een getuigenis voor Anitta, je slaat altijd de nagel op zijn kop. Ik ben daar heel blij mee en zeer dankbaar voor dankbaar voor. Tot de volgende




Ervaring van Astrid met medium Anitta   Ervaring van Astrid met medium Anitta   Ervaring van Astrid geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Andwello Dennis
  Ervaring met medium Andwello Dennis
  Lieve Dennis, Engel op aarde, ik heb je zojuist donderdag gesproken. Allereerst hartelijk dank voor het fijne gesprek en antwoord op mijn vragen. Je bent puur en zuiver. Je bent echt een kind van God, de almachtige. Hopelijk weet je ook wat ik hiermee bedoel. Ik spreek je heel gauw. Liefdevolle knuffel en heel veel liefs




Ervaring van Orchidee met medium Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee met medium Andwello Dennis   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Heel goeie analyse. Weet precies wat er gaande is zonder details te geven. Zat er boenk op. Nu afwachten hoe het evolueert. Ik laat het haar zeker weten.




Ervaring van Anne met medium Marie   Ervaring van Anne met medium Marie   Ervaring van Anne geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Heel goeie analyse. Weet precies wat er gaande is zonder details te geven. Zat er boenk op. Nu afwachten hoe het evolueert. Ik laat het haar zeker weten.




Ervaring van Am met medium Caroline   Ervaring van Am met medium Caroline   Ervaring van Am geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Altijd fijn jou te spreken, elke dag weer is het fijn om met je te praten, je stem te horen, je wijze woorden te horen, je advies, je steun, je hulp, maar vooral alles wat je ziet, weet en voelt. Het helpt mij en zoveel andere ook. Je bent een fijn persoon, lief, behulpzaam en je bent er altijd.
Bedankt voor alles juist nu ik het zo hard nodig heb. Liefs NY




Ervaring van S met medium Olga   Ervaring van S met medium Olga   Ervaring van S geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Maaike
  Ervaring met medium Maaike
  maaike heeft mij verrast met haar kennis. Ze heeft mij eveneens verteld dat ze lifecoach is. En dat heb ik gemerkt, een echte aanrader.




Ervaring van A met medium Maaike   Ervaring van A met medium Maaike   Ervaring van A geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, ik wil je bedanken voor je mooie werk. Je bent zo krachtig. Ik voel me alweer een stukje beter gelukkig. Bel dit medium op zij is de beste. Veel liefs, Ing.





Ervaring van Ing met medium Lola   Ervaring van Ing met medium Lola   Ervaring van Ing geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Nogmaals dank je wel Micha, het is weer allemaal uitgekomen. Joepieeee.




Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem met medium Micha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dank je wel, laat je weten of A. en ik in relatie komen. En ook laat ik het je weten of mijn merrie voor maandag is bevallen. Xx




Ervaring van Ingrid met medium Lola   Ervaring van Ingrid met medium Lola   Ervaring van Ingrid geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga jij bent meer waard dan alle sterren aan de hemel ik hoop dat je deze keer ook gelijk hebt, is echt zwaar continu in mijn hoofd en das echt erg. je stelt me gerust laat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Namaste An xxx




Ervaring van An met medium Olga   Ervaring van An met medium Olga   Ervaring van An geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Inderdaad de 3 muis kwam tevoorschijn en jawel de advocaat belde zelf terug om toch op te lossen. Deze man is een van de beste zieners op deze lijn.




Ervaring van anoniem met medium Jos   Ervaring van anoniem met medium Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Beste Louisa
Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.





Ervaring van Mariska met medium Louisa   Ervaring van Mariska met medium Louisa   Ervaring van Mariska geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Beste Biba, je bent een aangename vrouw om mee te praten. ik wacht nu tot je voorspellingen uitkomen, maar ik blijf je zeker bellen. Groetjes Inge.





Ervaring van Inge met medium Biba   Ervaring van Inge met medium Biba   Ervaring van Inge geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is zeer goed, steeds met duidelijke uitleg. Ze geeft goede tips, duizend maal dank. vele groeten.
J.




Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden