Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-limburg.nl


  Mediums in Limburg geven direct advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-limburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Beste kaatje wat bent U een fijn persoon.
U kunt alles zo goed aanvoelen.
Zou U graag bellen vandaag om 12 uur is dat mogelijk of morgen woendag 29-2 om 16uur
Groetjes E.




Ervaring van E met medium Kaatje   Ervaring van E met medium Kaatje   Ervaring van E geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Sandra, je sloeg de spijker op zijn kop. Eerlijk, zuivere medium. Ik bel je gauw weer.




Ervaring van Cherida3 met medium Sandra   Ervaring van Cherida3 met medium Sandra   Ervaring van Cherida3 geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zo scherp in je voorspellingen daarom een enorme steun maar ook vanwege jou als mens die veel weet hoe de psyche werkt. Je bent bijna onbereikbaar op de lijn maar recensies zie ik weinig. Snap daar niets van. Anouk dank je voor je fantastische hulp. Wilde dit op deze manier even kwijt. Groetjes van de persoon met het roerige leven op dit moment waaronder met M., mijn ex.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Dank je wel voor het gesprek, je advies en je healing. Ik wacht nu het oprechte gesprek af dat tussen ons gaat plaatsvinden. Eerst meer rust en acceptatie en daarna zien we weer verder.




Ervaring van Anoniem met medium Sandra   Ervaring van Anoniem met medium Sandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Super lieve vrouw, zeker de moeite waard. Ze vroeg me of ik van baan ging veranderen want ze zag een nieuwe baan op mijn pad komen en dat klopt volledig. Want ons bedrijf sluit zijn deuren, dus ik moet inderdaad van baan veranderen. Dit kon ze eigenlijk niet weten en dan voorspelde ze mij ook dingen die andere hier op de lijn ook al voorspeld hadden, dus dank je wel je hoort zeker thuis hier op de lijn. liefs Missis X.




Ervaring van Missis X met medium Dinah   Ervaring van Missis X met medium Dinah   Ervaring van Missis X geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabriella
  Ervaring met medium Gabriella
  Dank je wel voor de bevestiging en geruststelling en excuus voor het wegvallen. Ik laat je na 14-2 weten of het werkelijk zo gegaan is als wat je zei mbt J.
Liefs.




Ervaring van Esmeralda met medium Gabriella   Ervaring van Esmeralda met medium Gabriella   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Lieve Poppy-Jo, altijd fijn om met u te praten. Bedankt voor alle inzichten en ik blijf er vertrouwen in houden. Vorige keer had u het goed gezien in de kaarten dat ik bij een bedrijf niet aangenomen zou worden. U geeft altijd mooie inzichten, ik ben daar erg dankbaar voor. Ik ga u gauw weer bellen zodra er veranderingen hebben plaatsgevonden. Ik raad iedereen aan om u te bellen, zo lief en vriendelijk en altijd bij het juiste eind. Liefs van de dame die u vanmiddag belde tijdens de pauze. Tot gauw xx.




Ervaring van Anoniem met medium Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem met medium Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  LieveMari Elena, als enige bleef je altijd bij je woorden en je hebt mij enorm geholpen om positief te blijven. Je hebt mij ook de volgorde verteld waarin de zaken gaan lopen. Het is precies zo gegaan als je verteld hebt.
Zonder jouw steun had ik dit niet bereikt. Was ik ingestort.
Ik houd je op de hoogte. Het is zo fijn om metje te praten. Je trekt mij uit mijn onzekerheid. XXX.




Ervaring van N met medium Mari Elena   Ervaring van N met medium Mari Elena   Ervaring van N geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Snel antwoord, goed verstaanbaar en een hart onder de riem.
Dank u gtjs Rita.




Ervaring van Rita met medium Cor   Ervaring van Rita met medium Cor   Ervaring van Rita geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina, WOW ONGELOFELIJK. Ik bel je al een tijdje en steeds blijf je me verbazen met je sterke gaven en met je skills als coach. Soms verlies ik de moed even zoals gisteren 26/01, maar je blijft blij je standpunt. Op een gegeven moment ging het over werken met paarden en zonder dat je er iets van kon weten haalde je spontaan een oude blessure van haar aan. Het ging niet eens over gezondheid, maar je wist wel het juist been en de blessure. Ik vermeld dit even omdat dit voor mij mijn teken was dat ik moet blijven vertrouwen op je. Heel straf dat je net op zo een moment zo iets doorkrijgt om me toch weer dat extra beetje moed te kunnen geven wanneer ik twijfel. Heeft me heel sterk geraakt.
Bedankt dat je je gaven op deze manier met ons wilt delen.

Je bent echt uniek in wat je doet.

Veel liefs.




Ervaring van Annoniem met medium Salina   Ervaring van Annoniem met medium Salina   Ervaring van Annoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazalli de afgelopen tijd regelmatig gebeld na een relatiebreuk hij was de enigste die heel stellig en vast bij zijn voorspellingen bleef. Overigens hebben vele andere mediums hetzelfde voorspeld maar Gazalli sprak altijd vol overtuiging en dat overtuigde mij dan ook. Nu is er weer contact en hebben we elkaar ook al gezien wat jij dus voorspelde.




Ervaring van Annelies met medium Gazali   Ervaring van Annelies met medium Gazali   Ervaring van Annelies geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Mijn favoriet. Altijd superlief, geduldig, oordeelt nooit en stelt mij enorm gerust. Ik zou uren met jou kunnen praten. Hartelijk dank dat je er steeds voor mij bent en mij door een toch wat moeilijke periode heen sleept. Tot snel weer. Liefs F en J ( voetbal).




Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F met medium Romyna   Ervaring van F geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Je bent altijd mijn geruststellende engel, wordt er altijd rustig van. bel je vd week, je staat dan ook bij mn favorieten al 3 jaar lang.

Een beller die altijd gerustgesteld wordt.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is heel duidelijk en ziet direct de kern, goede uitleg ook. Xandra is voor mij de beste. xx M.




Ervaring van M met medium Xandra   Ervaring van M met medium Xandra   Ervaring van M geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Hope
  Ervaring met medium Hope
  Dank je wel voor alle weerstand en blokkades die je hebt weggenomen in de situatie met R. en F. Ik ga nu rustig afwachten wat de komende maanden gaan brengen. Ik heb voor mezelf alles gedaan wat mogelijk was. Mocht de situatie veranderd zijn, dan laat ik je dat zeker weten.




Ervaring van S. met medium Hope   Ervaring van S. met medium Hope   Ervaring van S. geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, je bent mijn rots in de branding. Ik wil je nogmaals bedanken voor wat je allemaal voor me betekend hebt. Woorden zijn eigenlijk hier in tekort. Voor al het geduld en vertrouwen. Je advies,voorspellingen en je luisterend oor. Dat houd me op de been. Je bent een Topper. Ik bel je weer snel. Liefs S.




Ervaring van s met medium Sharida   Ervaring van s met medium Sharida   Ervaring van s geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, de beste de fijnste de leukste de liefste de aller beste medium. xny.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Vandaag weer ns met Yoshua gebeld.
Hij wist wonderbaarlijk veel te vertellen over degene waarover ik belde en over onze 'relatie'. Fijn gesprek was het Yoshua. Thanks nogmaals.
Ik belde je over de andere R. met de foto's, denk dat je het dan wel weet. Tot gauw.




Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R met medium Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Lieve Adora, ik zeg het gewoon nog een keer: je bent een schat.
Voelde me zo onrustig, begon te twijfelen aan mijn eigen gevoel, maar jij kon dingen bevestigen en je rustige manier van praten heeft mij ook weer rustig gemaakt.
Je wist degene waar ik vragen overhad precies te omschrijven, zijn karakter, zijn handelen, maar ook waar zijn handelen op gebaseerd is. Er is me veel duidelijk geworden over mijn puppy. Hopelijk stopt hij snel met de benen te nemen;-)
Hartelijk dank. Ik ga je zeker vaker bellen. Je bent een aanrader.
Liefs.




Ervaring van N. met medium Adora   Ervaring van N. met medium Adora   Ervaring van N. geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Je voorspelling dat ik aangenomen zal worden bij de acteerschool in nyc is uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van Nunu met medium Kiki   Ervaring van Nunu met medium Kiki   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, je had gelijk. Je zag een omgeving met veel activiteiten en .ja. Het is een gezellig centrum en het voelt er zo heerlijk. Vandaag getekend en binnenkort lekker over met m'n spulletjes. Je had het gewoon goed. Het is ook altijd een plezier om met je te praten en ik wil je bedanken voor je steun en geduld. Dikke knuffels van Viki.




Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina Salina Salina. Je had het goed. De eerste keer dacht ik jammer maar je had gelijk en tweede keer had je weer gelijk. En nu. ben ik heeeeeel blij. Het goede nieuws kwam inderdaad donderdag en vandaag getekend.Dank je voor je geduld en steun. Een dikke dikke dikke knuffel en wederom bedankt.




Ervaring van Fayz met medium Salina   Ervaring van Fayz met medium Salina   Ervaring van Fayz geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Super lieve dame , kwam snel to the point en bevestigde mijn gevoel .
Dank je wel An .




Ervaring van Xx met medium An   Ervaring van Xx met medium An   Ervaring van Xx geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ontzettend leuk gesprek met Carola gehad. Ik vroeg om een open consult en eigenlijk was het heel positief. Carola, ik vind je een heel leuke vrouw, down to Earth en to the point. Heel erg bedankt en misschien tot bellens, je bent een topper.




Ervaring van Jolanda met medium Carola   Ervaring van Jolanda met medium Carola   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is zo lief en zuiver. Een vrouw met een hart van goud. Dingen die ze voorspeld zijn te plaatsen en ze spreekt de waarheid. Moeite waard om met deze Engel in contact te komen.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.




Ervaring van e. met medium Salina   Ervaring van e. met medium Salina   Ervaring van e. geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Lisa is iemand die heel goed kan luisteren, vriendelijk, correct en de voorspellingen komen uit. Bedankt Lisa vanwege Martine.




Ervaring van Martine met medium Lisa   Ervaring van Martine met medium Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Wouw Kristal, ik was vanmorgen sprakeloos wat je allemaal wist te vertellen over de foto die ik je had doorgestuurd. Je zat er knal op en je zei dingen die je absoluut niet kon weten. Ik ben enorm verbaast van hoe goed je wel bent.




Ervaring van An met medium Kristal   Ervaring van An met medium Kristal   Ervaring van An geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Heel mooi medium. Niet te geloven haast wat zij door mocht krijgen over mij uit de tijd van mijn jeugd. Meisje met rood witte kraaltjes armband. Ik was flabbergasted. Wow. Top medium, zij kan echt concrete dingen zien en voelen. te gek. Dank voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Liefs.




Ervaring van RAM met medium Sandra   Ervaring van RAM met medium Sandra   Ervaring van RAM geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, ik wil je bedanken voor je geduld en hulp van de afgelopen tijd van dat ik heb gebeld. Iedere keer vriendelijk en geduldig. Is fijn om met je te praten.




Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel met medium Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Heb je de laatste vaak gebeld en je blijft geduldig en vriendelijk. Wilde je bedanken voor je steun van de afgelopen tijd. Voor professionele hulp kan iedereen terecht bij Sid. Nu nog die krachtige man, ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma met medium Sid   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola je bent een schat van een vrouw. Krachtig medium, voelt goed in bij mensen en situatie's. Heb je de laatste vaak gebeld, altijd vriendelijk en geduldig. Raak met je voorspellingen, dan moet het haast zijn dat ik voor die krachtige man ga, ipv A ik hou je op de hoogte, je bent nog niet van me af.




Ervaring van Selma met medium Carola   Ervaring van Selma met medium Carola   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Heb net een gesprek met deze man gehad en owww wat is deze man goed. Hij omschreef de pijn aan mijn hand zonder daar iets over gezegd te hebben, ook de miskraam die ik heb gehad. Ik heb zoveel vertrouwen in zijn toekomst Voorspellingen. Het is zo fijn om met deze man te praten,.
Ik ga je zeker nog terug bellen.




Ervaring van H. met medium Gunter   Ervaring van H. met medium Gunter   Ervaring van H. geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-limburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-limburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-limburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-limburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden